Kastamonu'da Sel / Kastamonu'da sel faciasında peş peşe acı haberler - Batı karadeniz'de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı.

Kastamonu'da Sel / Kastamonu'da sel faciasında peş peşe acı haberler - Batı karadeniz'de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı.. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Afad'ın yaptığı açıklamaya göre kastamonu'da sel sularına kapılan kişi hayatını kaybetti, bartın'da kaybolan 1 kişi aranıyor. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. 11.08.2021 10:21 | son güncelleme:

Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Vali avni çakır, şu ana kadar kayıp ihbarı olmadığını ancak bozkurt'ta bazı kişilerin, binaların çatısında mahsur kaldığını söyledi. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Afad, kastamonu'da sel sularına kapılan 4 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda.

Kastamonu'da sel nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti
Kastamonu'da sel nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Kastamonu büyük bir sel felaketiyle boğuşuyor. Seller sonucu birçok ilçe sular altında kaldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Afad'ın yaptığı açıklamaya göre kastamonu'da sel sularına kapılan kişi hayatını kaybetti, bartın'da kaybolan 1 kişi aranıyor. Çok sayıda evi su bastı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Binalar çöktü, iki kişi öldü. Kastamonu'da sel sularına kapılan 2 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları devam ettiğinin bilgisi verilen açıklamada, afetten etkilenen il ve ilçelerde kurulan afet koordinasyon merkezleri ile bölgedeki müdahale çalışmalarının eşgüdüm halinde yürütülmesi sağlanmaktadır.

Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken;

Kastamonu genelinde başlayan şiddetli yağışlar azdavay, i̇nebolu, bozkurt, küre ve pınarbaşı ilçelerinde etkili oluyor.kastamonu, çankırı, karabük. Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. Kastamonu'da sel sularına kapılan 2 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları devam ettiğinin bilgisi verilen açıklamada, afetten etkilenen il ve ilçelerde kurulan afet koordinasyon merkezleri ile bölgedeki müdahale çalışmalarının eşgüdüm halinde yürütülmesi sağlanmaktadır. Afad, kastamonu'da sel sularına kapılan 4 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Kastamonu'da sel sularına kapılan 6 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Batı karadeniz'de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. Kastamonu'da üç gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle başta tarım arazileri olmak üzere ev ve işyerlerini su bastı. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. Sinop, bartın ve kastamonu'yu sel vurdu. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Kastamonu'da sel nedeniyle kapanan yolu açma çalışması yürütülüyor 11.08.2021 10:45 gelen son dakika haberlerine göre kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. Sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Kastamonu'da üç gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle başta tarım arazileri olmak üzere ev ve işyerlerini su bastı. Seller sonucu birçok ilçe sular altında kaldı.

AFAD Açiklamasi Sel Nedeniyle Kastamonu'da 4 Vatandasimiz ...
AFAD Açiklamasi Sel Nedeniyle Kastamonu'da 4 Vatandasimiz ... from img4.beyazgazete.com
Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Seller sonucu birçok ilçe sular altında kaldı. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. 11.08.2021 10:21 | son güncelleme: Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, ezine çayı'nı taşırarak seli de beraberinde getirdi. Batı karadeniz sel felaketinde son durum ne? Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken;

Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü.

İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı. Afad, sel sularına kapılan 6 kişinin vefat ettiğini açıkladı. Batı karadeniz'de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı. Kastamonu genelinde başlayan şiddetli yağışlar azdavay, i̇nebolu, bozkurt, küre ve pınarbaşı ilçelerinde etkili oluyor.kastamonu, çankırı, karabük. Sinop, bartın ve kastamonu'yu sel vurdu. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Afet ve acil durum başkanlığı (afad), kastamonu, bartın ve sinop'ta kuvvetli sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yaptı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Afad, kastamonu'da sel sularına kapılan 4 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Kastamonu'da sel sularına kapılan 6 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Kastamonu büyük bir sel felaketiyle boğuşuyor.

Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı. Sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı.

Kastamonu'da selde 6 kişi hayatını kaybetti, 11 valilik ...
Kastamonu'da selde 6 kişi hayatını kaybetti, 11 valilik ... from londragazete.com
21:12 | sinop, bartın ve kastamonu'da sel felaketi 20:45 | 128 can kaybı, 27 bin 356 yeni vaka 20:41 | şehit koroç'nn ailesinden başkan yavuz'a plaket Kastamonu'da sel sularına kapılan 6 kişi hayatını kaybetti. Sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Sinop, bartın ve kastamonu'yu sel vurdu. Sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, ezine çayı'nı taşırarak seli de beraberinde getirdi. Kastamonu'da sel nedeniyle kapanan yolu açma çalışması yürütülüyor 11.08.2021 10:45 gelen son dakika haberlerine göre kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. 12 ağustos 2021 perşembe 11:23.

Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü.

Afad, kastamonu'da sel sularına kapılan 4 kişinin hayatını kaybettiğini, bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Kastamonu'da sel sularına kapılan 6 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu'da sel nedeniyle kapanan yolu açma çalışması yürütülüyor 11.08.2021 10:45 gelen son dakika haberlerine göre kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. Batı karadeniz'de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu. Seller sonucu birçok ilçe sular altında kaldı. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Kastamonu'da üç gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle başta tarım arazileri olmak üzere ev ve işyerlerini su bastı. 12 ağustos 2021 perşembe 11:23. 11.08.2021 10:21 | son güncelleme: Sinop, bartın ve kastamonu'yu sel vurdu. 21:12 | sinop, bartın ve kastamonu'da sel felaketi 20:45 | 128 can kaybı, 27 bin 356 yeni vaka 20:41 | şehit koroç'nn ailesinden başkan yavuz'a plaket Sinop, samsun ve kastamonu'da sel!